Even Voorstellen:

Trimsalon Hugs & Paws bestaat vanaf oktober 2013, wij zijn begonnen in Klazienaveen. Door de relatiebreuk met mijn moeder waren wij gedwongen om te verhuizen en zijn wij tijdelijk naar Emmer-Compascuum gegaan. Hier hebben wij in totaal 2 jaar gezeten, met geluk bij ons zijde hebben wij nu een eigen woning in Schoonebeek en kunnen wij eindelijk de Trimsalon uitbreiden.

Vanaf februari 2022 werkt Saule bij mij in de salon. Zij is een gediplomeerd trimster uit Litouwen en zij heeft sinds 26 november 2022 ook het ABHB examen gehaald, zij werkt dus ook volgends de standaarden van de ABHB. Wij volgen geregeld workshops en zijn jaarlijks te vinden bij trimwedstrijden. Voor de Katteneigenaren, het is momenteel erg druk mijn collega Angelique Langen van Cat & Fur heeft gelukkig een kortere wachttijd.

U bent van harte welkom met uw hond of kat. U kunt ook altijd bij ons terecht met vragen over uw huisdier. Wij werken samen met Prins Petfoods voor vragen over voeding, met Nature's Specialties en Dermagroom voor vragen over vacht en huid. Voor vragen over allergien of ander huidaandoeningen kunt u extra informatie vinden op de website:Huidadvies voor Dierenof bij de dichtbijzijndeDermatholoog in Arnhem.

Hopelijk tot snel!

Natasja, Marco, en Saule