Even Voorstellen:

Trimsalon Hugs & Paws bestaat vanaf oktober 2013, wij zijn begonnen in Klazienaveen. Door de relatiebreuk met mijn moeder waren wij gedwongen om te verhuizen en zijn wij tijdelijk naar Emmer-Compascuum gegaan. Hier hebben wij in totaal 2 jaar gezeten, met geluk bij ons zijde hebben wij nu een eigen woning in Schoonebeek en kunnen wij eindelijk de Trimsalon uitbreiden.

In de jaren heb ik veel gewerkt met mijn lieftallige collega van Trimsalon Soulmate, wij doen vaak wat grotere honden samen om het werk wat gemakkelijker te maken. In de toekomst ben in zeker van plan om dit te blijven doen, dus je kunt haar ook bij ons in de salon tegenkomen, verder helpt mijn man waar nodig. Wij volgen geregeld workshops en zijn jaarlijks te vinden bij trimwedstrijden.


U bent van harte welkom met uw hond of kat. U kunt ook altijd bij ons terecht met vragen over uw huisdier. Wij werken samen met Prins Petfoods voor vragen over voeding, met Nature's Specialties voor vragen over vacht en huid en met meneer Haaksema van het dierenarts praktijk Klijndijk voor vragen over allergien of ander huidaandoeningen.

Hopelijk tot snel!

Marco & Natasja