Even Voorstellen:

Trimsalon Hugs & Paws bestaat vanaf oktober 2013, wij zijn begonnen in Klazienaveen. Door de relatiebreuk met mijn moeder waren wij gedwongen om te verhuizen en zijn wij tijdelijk naar Emmer-Compascuum gegaan. Hier hebben wij in totaal 2 jaar gezeten, met geluk bij ons zijde hebben wij nu een eigen woning in Schoonebeek en kunnen wij eindelijk de Trimsalon uitbreiden.

Vanaf februari 2022 gaat een collega bij mij in de salon meehelpen, in de eerste instantie aangezien ik verwacht rond maart met zwangerschapsverlof te gaan en ook om daarna de aanhoudende drukte te kunnen overbruggen. Ik had veel collega's in de omgeving gevraagd, maar helaas is het bij iedereen heel erg druk. Hopelijk via deze weg kunnen wij toch nog zorgen voor voldoende plek voor nieuwe dierenvrienden. Wij volgen geregeld workshops en zijn jaarlijks te vinden bij trimwedstrijden. Voor de Katteneigenaren, mijn collega Angelique Langen van Cat & Fur neemt tijdens mijn verlof het werk van mij over.

U bent van harte welkom met uw hond of kat. U kunt ook altijd bij ons terecht met vragen over uw huisdier. Wij werken samen met Prins Petfoods voor vragen over voeding, met Nature's Specialties en Dermagroom voor vragen over vacht en huid. Voor vragen over allergien of ander huidaandoeningen kunt u extra informatie vinden op de website:Huidadvies voor Dierenof bij de dichtbijzijndeDermatholoog in Arnhem.

Hopelijk tot snel!

Natasja, Marco, en Saule