Honden- en Kattentrimsalon Hugs & Paws,

bestaat vanaf oktober 2013 en wij zijn een professionele trimsalon die kiest voor een Huid- Vacht- en Diervriendelijke aanpak. Wij werken met de shampoos en conditioners van Nature's Specialties en gebruiken de lekkernijen van Prins Petfoods.

Wij zijn sinds 2017 aangesloten bij de ABHB en maken dus ook gebruik van de Algemene voorwaarden, houdt er rekening mee dat vanaf het maken van een afspraak in de salon dat deze voorwaarden van toepassing zijn. Klik hieronder voor de Algemene voorwaarden.

De trimsalon is vanaf 8 augustus gesloten tot 19 augustus vanwege de vakantie. De wachttijd is momenteel 5 weken.

Mocht het voorkomen dat wij de telefoon niet tijdig opnemen, kunt u ons ook altijd een email sturen: hugsandpaws@live.nl of een WhatsApp bericht sturen.


Tevreden klanten

Diet Akker raadt Hugs & Paws aan.

10 februari 2016 路

Ze doet het zo goed..dik tevreden..
Mijn hond komt er altijd prachtig vandaan.

Jan En Sieny Ekkelkamp raadt Hugs & Paws aan.

9 juli 2017 路

Veel liefde en geduld.ga zo door meis xx topper!

Erik Vinke raadt Hugs & Paws aan.

9 juli 2017 路

Zelfs de hond van de familie ekkelkamp ziet er weer goed uit, de druktemaker. Geduld is een schone zaak en dat weten ze bij hugs en paws! Super!

Marika Blik-Klein raadt Hugs & Paws aan.

4 juli 2019 路

馃憤
De eerste keer voor ons hondje. Het resultaat is top. En dat ie ba de behandeling een lekker snoepje aannam van Natasja, dat wil wel iets zeggen.... dat doet ie niet zo snel na iets nieuws.

Sylvia Hakkenbroek raadt Hugs & Paws aan.

7 augustus 路2020

Heel erg tevreden over het trimmen van Natasja.
Ze weet goed waar ze mee bezig is.
Neemt de tijd en geeft goede uitleg waarom ze iets wel of niet heeft gedaan.


Aangesloten verenigingen

Wij zijn genoteerd op deze lijsten, waarvan de vereniging overtuigd is dat wij voldoende gespecialiseerd zijn in het ras.

  • https://www.engelsecockerspanielclub
    nederland.nl
  • https://schnauzervereniging.nl/

Aangesloten Facebookgroepen

  • Huid en Vachtvriendelijk Kattentrimmen 鈥 Gespecialiseerde groep die enkel nog Kat en huidvriendelijk trimt.
  • Vacht Vel en Verzorging 鈥 Gespecialiseerde groep die enkel nog huidvriendelijk werkt voor hond en kat.
  • Doodle verzorging zo moet het wel 鈥 gespecialiseerde groep die op de juiste manier de Doodle kan verzorgen en adviseren voor de mensen thuis.


Jonge pups in de Salon

Tussen de 8 a 15 weken krijgen wij onze nieuwe pup in huis, aan veel dingen moet deze nieuwe pup wennen. Met veel "geluk" helpt de fokker mee met de dagelijkse zaken en hopelijk vooral wanneer je hondje uit het buitenland komt en je wat langer moet wachten. Rond de 12 weken gaan de meeste honden in de eerste puberteit en voor deze tijd wil je natuurlijk al de basis hebben aangeleerd of aangewend. Bij veel herder rassen is dit zelfs al voor de 8 weken cruciaal, gelukkig weten veel fokkers dit en krijg je soms al de mogelijkheid om je pup met 7 weken op te halen. Dit betekend dat voor deze leeftijd van 12 weken (of 8 bij herders) dat de pups de basis heel snel oppakken en veel makkelijker aanwent, hierna worden nieuwe dingen aangeleerd.

Maar meestal sta je niet stil bij de eerste trimbeurt rond deze leeftijd. Maar voor veel honden is dit ook zeker de basis en iets wat dagelijks, wekelijks en maandelijks wordt toegepast. Denk bijvoorbeeld ook aan de verzorging thuis. Bij de eerste puppy wenbeurt bij ons in de salon gaat het daarom niet alleen dat de pup in kleine en korte momenten de basis aanleert, maar ook vooral de baasjes voor de verzorging thuis. Om deze reden doen wij ook de eerste puppy wenbeurt tot 16 weken gratis. 聽聽