Honden- en Kattentrimsalon Hugs & Paws,

bestaat vanaf oktober 2013 en wij zijn een professionele trimsalon die kiest voor een Huid- Vacht- en Diervriendelijke aanpak. Wij werken met de shampoos en conditioners van Nature's Specialties en gebruiken de lekkernijen van Prins Petfoods.

Wij zijn sinds 2017 aangesloten bij de ABHB en maken dus ook gebruik van de Algemene voorwaarden, houdt er rekening mee dat vanaf het maken van een afspraak in de salon dat deze voorwaarden van toepassing zijn. Klik hieronder voor de Algemene voorwaarden.

De trimsalon is vanaf 8 augustus gesloten tot 19 augustus vanwege de vakantie. De wachttijd is momenteel 5 weken.

Mocht het voorkomen dat wij de telefoon niet tijdig opnemen, kunt u ons ook altijd een email sturen: hugsandpaws@live.nl of een WhatsApp bericht sturen.


Tevreden klanten

Diet Akker raadt Hugs & Paws aan.

10 februari 2016 路

Ze doet het zo goed..dik tevreden..
Mijn hond komt er altijd prachtig vandaan.

Jan En Sieny Ekkelkamp raadt Hugs & Paws aan.

9 juli 2017 路

Veel liefde en geduld.ga zo door meis xx topper!

Erik Vinke raadt Hugs & Paws aan.

9 juli 2017 路

Zelfs de hond van de familie ekkelkamp ziet er weer goed uit, de druktemaker. Geduld is een schone zaak en dat weten ze bij hugs en paws! Super!

Marika Blik-Klein raadt Hugs & Paws aan.

4 juli 2019 路

馃憤
De eerste keer voor ons hondje. Het resultaat is top. En dat ie ba de behandeling een lekker snoepje aannam van Natasja, dat wil wel iets zeggen.... dat doet ie niet zo snel na iets nieuws.

Sylvia Hakkenbroek raadt Hugs & Paws aan.

7 augustus 路2020

Heel erg tevreden over het trimmen van Natasja.
Ze weet goed waar ze mee bezig is.
Neemt de tijd en geeft goede uitleg waarom ze iets wel of niet heeft gedaan.


Aangesloten verenigingen

Wij zijn genoteerd op deze lijsten, waarvan de vereniging overtuigd is dat wij voldoende gespecialiseerd zijn in het ras.

  • https://www.engelsecockerspanielclub
    nederland.nl
  • https://schnauzervereniging.nl/

Aangesloten Facebookgroepen

  • Huid en Vachtvriendelijk Kattentrimmen 鈥 Gespecialiseerde groep die enkel nog Kat en huidvriendelijk trimt.
  • Vacht Vel en Verzorging 鈥 Gespecialiseerde groep die enkel nog huidvriendelijk werkt voor hond en kat.
  • Doodle verzorging zo moet het wel 鈥 gespecialiseerde groep die op de juiste manier de Doodle kan verzorgen en adviseren voor de mensen thuis.


Wij zijn gestopt met Social Media

Persoonlijk vind ik de sociale netwerken (waaronder WhatsApp, Instagram en Facebook) een enorme afleiding in ons dagelijks leven. Tegenwoordig zijn deze netwerken zo geprogrammeerd, dat enkel door regelmatig te checken op het netwerk zelf, pas duidelijk word of je een bericht heb ontvangen of wanneer iemand je bericht leuk vindt of gezien heeft. Zij hebben het zelfs zo gemaakt, dat het zelfs enkele dagen kan duren voordat iemand jouw berichten ziet, waardoor je geneigd bent vaker online te komen. Zelf merkte ik een verslaving op de achtergrond, waardoor mijn actieve leven vergeten werd. Dus de reden om te zorgen dat ik niet afgeleid wordt door de diverse Apps, zou ik mijzelf moeten beschermen.

Ook is het heel erg duidelijk geworden, vooral na maart 2020, dat Facebook niet wordt gebruikt als ons vermaak, maar als marketing doelen. Er is een enorme stroom van Fake News gaande, waardoor het niet duidelijk is wat wel of niet klopt en aangezien de nepmedia 6 keer zo snel verspreid wordt, lijkt het er af en toe op, dat wij in een soapserie leven. Het is mij al een aantal keren opgevallen, wanneer wat besproken wordt via Messenger, dat naar aanleiding van dot gesprek ik gerichte reclames krijg. Niet alleen op mijn Facebook, maar op elke app wat hiermee in verbinding staat en zelfs op mijn mail. Ik ben niet als enige slachtoffer hiervan, maar ook de klanten waarmee ik dit gesprek mee heb gevoerd. Het is mijn taak als bedrijf om gegevens van mijn klanten te beschermen, maar hierdoor sla ik dus de plank volledig mis.

Het lijkt een leuk platform, maar hoe Social Media tegenwoordig wordt toegepast, kan ik als professioneel bedrijf niet aanmoedigen.