Over

Even Voorstellen:

 

Mijn naam is Natasja Ekkelkamp en ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Marco Ekkelkamp, samen hebben wij sinds april 2022 een dochtertje Skye.

 

Trimsalon Hugs & Paws bestaat vanaf oktober 2013, wij zijn begonnen in Klazienaveen. Door de relatiebreuk met mijn moeder waren wij gedwongen om te verhuizen en zijn wij tijdelijk naar Emmer-Compascuum gegaan. Hier hebben wij in totaal 2 jaar gezeten, met geluk bij ons zijde hebben wij nu een eigen woning in Schoonebeek en kunnen wij eindelijk de Trimsalon uitbreiden.

 

 

Wij volgen geregeld workshops en zijn jaarlijks te vinden bij trimwedstrijden. Voor de Katteneigenaren, het is momenteel erg druk mijn collega Angelique Langen van Cat & Fur heeft gelukkig een kortere wachttijd.

 

 

U bent van harte welkom met uw hond of kat. U kunt ook altijd bij ons terecht met vragen over uw huisdier. Wij werken samen met Prins Petfoods voor vragen over voeding en Dermagroom voor vragen over vacht en huid. Voor vragen over allergien of ander huidaandoeningen kunt u extra informatie vinden op de website: Huidadvies voor Dieren of bij de dichtbijzijnde Dermatholoog in Arnhem.

 

 

 

Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

Natasja & Marco Ekkelkamp

 

Wij hebben een stagaire in de salon

Vanaf begin december 2023 loopt Henriette van den Brink. Zij loopt stage via het HKI en zal minstens 80 dagen bij ons in de salon meedraaien. Zij komt uit Assen is momenteel een carierre switch aan het maken. Zij heeft het al goed in haar vingers, dus wij zullen waarschijnlijk volgend jaar een nieuw getalenteerde collega erbij hebben in Drenthe. 

Aangesloten verenigingen

Wij zijn genoteerd op deze lijsten, waarvan de vereniging overtuigd is dat wij voldoende gespecialiseerd zijn in het ras.

https://www.engelsecockerspanielclub
nederland.nl

https://schnauzervereniging.nl/

Aangesloten Facebookgroepen

Huid en Vachtvriendelijk Kattentrimmen – Gespecialiseerde groep die enkel nog Kat en huidvriendelijk trimt.

Vacht Vel en Verzorging – Gespecialiseerde groep die enkel nog huidvriendelijk werkt voor hond en kat.

Doodle verzorging zo moet het wel – gespecialiseerde groep die op de juiste manier de Doodle kan verzorgen en adviseren voor de mensen thuis.